WDBJ7 shooting – False Flag?

Op 26 augustus 2015 was op de amerikaanse nieuwszender WDBJ7 LIVE te zien hoe een reporter, de 24-jarige Alison Parker, tijdens een interview wordt doodgeschoten. Later blijkt ook dat de cameraman van Alison hierbij is doodgeschoten en dat de persoon die werd geinterviewd in haar rug was geraakt maar het had overleefd.

Wellicht voorbij zien komen op het nieuws of ergens op het internet?

Wij waren verbaasd over hoe alles er na 1x bekijken uit lijkt te zien als een ‘hoax’ of ‘False Flag’. En dit zonder hier eerst op te zijn gewezen door anderen.

Inmiddels is de discussie natuurlijk laaiende en zetten wij hier op een rijtje wat ons allemaal opviel.

2 videos van de schietpartij
Er zijn 2 videos van de schietpartij. Namelijk een video van wat de cameraman van WDBJ7 op het moment aan het filmen was. En een video die Vester Flanagan zelf heeft opgenomen en heeft geplaatst op Facebook. Een zogeheten Point Of View (POV) video opgenomen met een camera die hij op zijn lichaam droeg.

Video cameraman WDBJ7 (0:25)

Video Vester Flanagan (0:57)

Problemen met de video van Flanagan
Wat ons meteen opviel in de video van Flanagan was dat de hand met het pistool dat de schoten lost een ‘blanke hand’ lijkt. En dit terwijl Flanagan een forse neger was. Zie onderstaande frames door ons genomen uit de hierboven genoemde video van Flanagan.

WDBJ7 shooting - Blanke hand houdt pistool vast

En 2 foto’s waarop Flanagan’s ‘bruine’ handen duidelijk te zien zijn.

WDBJ7 shooting - Vester Flanagan met duidelijk bruine handen

Nu kan men dit natuurlijk wegwuiven door te zeggen dat lichtval e.d. ervoor hebben gezorgd dat de hand in de video blank overkomt terwijl deze wel degelijk getint is.

Er is een video die lijkt aan te tonen dat de hand toch bruin is, zie: Man who shot Virginia reporter really white?

Okay…dus…laten we ‘de blanke hand’ dus wegwuiven.

Dan het volgende dat ons meteen opviel toen wij de Flanagan video voor het eerst zagen.

De ontzichtbare Vester Flanagan
Je ziet hoe Flanagan rustig op het interview afloopt. Op zich niet vreemd…er zou iemand aan kunnen komen lopen. Niets alarmerends. Totdat Flanagan achter de cameraman van WDBJ7 gaat staan…een pistool tevoorschijn haalt…het pistool richt op Alison Parker…dit doet hij een paar seconden…maar dan verdwijnt de hand met pistool uit beeld?!

Tot nu is er geen schot gelost…en is het bizar te noemen dat niemand reageert op zijn aanwezigheid. En ‘zijn aanwezigheid’ kan de dame die wordt geinterviewd niet ontgaan zijn. We hebben het hier namelijk over een forse, zwarte vent…die een pistool richt op Alison..op 1 a 1.5 meter afstand.

Op ABC News is in een interview zelfs te zien en horen hoe de man van de dame die wordt geinterviewd verteld dat zijn vrouw de schutter pas zag toen deze het vuur opende. Yeah right…dat is een glasharde leugen die ons irriteert en fascineert. Want…hoe kun je dit beweren na het zien van de video van Flanagan?

De man van Vicky Gardner, Tim, zegt in een interview op ABC News dat zijn vrouw de dader niet zag vanwege ‘TV lights’…nou ja?! Er zijn helemaal geen TV-lights te zien. Nergens.

Ook is bizar om te zien hoe Alison even haar hoofd naar rechts draait omdat daar ineens Flanagan staat. Zij zag hem dus wel staan…terwijl dit Vicky Gardner geheel ontging.

Maar oke…let’s continue.

Alison Parker – The Bionic Woman
Enkele seconden later komt de hand met pistool weer in beeld en lost van zeer dichtbij (hooguit 1 a 1.5 meter!) een eerste schot. Alison Parker lijkt alleen te schrikken van het geluid van het pistoolschot maar het lijkt er geenszins op dat zij zojuist is geraakt door een kogel van zeer dichtbij. Een tweede schot raakt haar…maar weer geen enkele fysieke response die zou duiden op een kogel die haar lichaam binnendringt. Nu begint zij zich om te draaien om weg te rennen en is duidelijk te zien hoe de 3e en 4e kogel haar zouden moeten raken in haar rug. Maar wederom geen enkele aanwijzing die duidt op het feit dat zij nu al 4x van zeer dichtbij is geraakt door kogels.

En niet zomaar kogels; hollow point bullets!

Alison, die nu door minimaal 4 hollow point bullets is geraakt, rent weg. Er volgen nog enkele schoten terwijl Alison onafgebroken gillend wegrent…en dan valt de camera(?). Waarschijnlijk werd Flanagan omver gewerkt door de cameraman van WDBJ7..of iets dergelijks, dat is tot dusver onbekend…maar het ziet ernaar uit dat Flanagan op de grond wordt gewerkt. Het beeld gaat op zwart en je hoort nog enkele schoten.

Nu zullen mensen zeggen en denken dat Alison en de cameraman zijn doodgeschoten in die laatste momenten, toen het beeld al op zwart was…maar zo goedgelovig zijn wij inmiddels niet meer.

False Flag operaties, de media en ‘Gun control’
Wat hier nu weer achter zit? Dit alles betreft een veelbesproken onderwerp in America, namelijk ‘gun control’. Dit soort False Flag operaties worden uitgevoerd om aan het slapende volk duidelijk te maken dat ‘burgers’ geen beschikking over wapens zouden moeten hebben. Een groots opgezet plan om de burgerbevolking te ontwapenen waar al lange tijd aan wordt gewerkt.

Lees en luister bijvoorbeeld: Slain TV reporter’s boyfriend asks for dialogue over gun violence
(titel is ietwat misleidend, het betreft namelijk een interview met da vader van Alsion Parker)

Zoals je ziet…’gun violence’ is weer heftig in het nieuws en de discussie laait weer op. Huilende nabestaanden spelen in op de emoties van de trouwe, alles slikkende volgers van de MSM en praten snotterend over ‘gun control’ en ‘gun violence’.

Maar wat ons ook even opviel tijdens bovengenoemd interview met de vader van Alison Parker is dat hij volgende zegt:

“If they we’re carying, this never would have happenend (wat de NRA gaat beweren volgens deze rouwende vader). I have got news for you. If Alison or…Chr..or..or Adam…had been carying an AK47 strapped around their waist it wouldn’t made any difference they couldn’t have seen this thing coming.”

Okay…natuurlijk anti-gun retoriek…maar hij kan zich eventjes niet de naam van zijn toekomstige schoonzoon herinneren?! ‘If Alison or…Chr..or…or Adam’ is wat hij zegt. Kan allemaal natuurlijk…maar het geeft ons aan dat deze twee figuren elkaar niet kende. Terwijl deze Adam al bijna aan jaar met zijn dochter was en serieuze plannen hadden om in het huwelijk te treden.

En…zoals de video van Vester Flanagan duidelijk aantoont…beide dames op de steiger tijdens dit interview wisten dat er iemand stond met een pistool…die eventjes oefende voor het final shot (no pun intended) werd gedaan.

Liegt deze vader?

Of heeft hij de video van Vester nog niet gezien?

Bekijk nog enkele videos met daarin de constante ‘anti-gun’ retoriek:
Alison Parker’s father to join gun violence survivors, state leaders in in D.C. (artikeltje, geen video!)
Father shares favorite memory of slain WDBJ reporter
Alison Parker’s Dad: Politicians Who Don‘t Fight NRA Are ‘Cowards’
Boyfriend: I’m trying to find the strength
Virginia Shooting Hoax: Crisis Actor Father Scripted Gun Control Rant

Zoals je ziet draait de propaganda molen er lustig op los.

Mocht deze False Flag operatie niet genoeg zoden aan de dijk zetten, zoals eerdere False Flag operaties aangaande dit thema, dan volgt er geheid weer een school-shooting of iets dergelijks. Van bijvoorbeeld de ‘Sandy Hook shooting‘ is inmiddels aangetoond dat dit een Flase Flag operatie is geweest. En over de ‘Colorado Batman shooting’ wordt hetzelfde beweerd; in scene gezet!

Ontkennen dat dit soort ellende gebeurd is inmiddels naief te noemen.

Zo moet je tegenwoordig bij elke ‘aanslag’ kritisch blijven en je niet meteen mee laten slepen door emoties. Het doel met dit soort acties is simpelweg shockeren. Net zoals met bijvoorbeeld de False Flag ISIS-onthoofdingen, die ook allemaal in scene gezet blijken te zijn.

Als men is geshockeerd is men vatbaarder voor allerlei invloeden van buitenaf. Het nieuws, de MSM, is inmiddels dus flink bezig om Vester Flanagan ‘zwart’ te maken, no pun intended. Dit puur om in ons collectieve bewustzijn een beeld te scheppen dat we altijd bij ons zullen dragen…’Vester Flanagan was slecht’…uiteindelijk zal hierdoor eeuwige twijfel bestaan ook al wordt men met de neus op de feiten gedrukt.

Zoals Goebels al zei:

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

Vester Flanagan?
Zo zou Vester Flanagan agressief zijn, iedereen beschuldigen van rascisme en geen prettige collega zijn. Daarbovenop is hij homo en heeft hij gay-websites gehad waarop hij gespierde mannen uitnodigde om op webcam te poseren. En! De politie zou diverse kentekenplaten, pruiken en een TO-DO list hebben aangetroffen in de auto waarmee Flanagan op de vlucht was geslagen. Ook zou Flanagan eerdere ‘shootings’ hebben verheerlijkt. En wordt gesproken over dat hij hulp had moeten krijgen/zoeken gezien zijn psychische toestand. Dit is even een selectie van hetgeen men nu verspreid over Vester Flanagan.

Tsja…het zal allemaal wel.

Onze visie op het vertelde verhaal achter Flanagan is dat het van geen kanten klopt. Als de motivatie achter deze schietpartij ‘wraak op blanken die hem discrimineren’ was…waarom pleegt hij dan zelfmoord? En dan bedoelen wij zelfmoord zonder tenmiste nog 1 of 2 blanke agenten mee te nemen in een wilde schietpartij of zo. Lijkt ons vreemd en te gemakkelijk.

Ook is het best vreemd te noemen dat dit soort ‘shootings’ voornamelijk in America voorkomen. Lezen we ooit over dit soort ‘eenlingen’ die mensen doodschieten in bijvoorbeeld China…Rusland…om maar wat te noemen. Nee…niet echt. Dat er dus sprake is van een rode draad in dit verhaal valt niet te ontkennen.

Wij raden iedereen aan zich te verdiepen in het fenomeen ‘False Flag’.


Zie a.u.b. ook de items genoemd onder ‘gerelateerd’, rechtsbovenaan deze pagina. Met name Ole Dammegård heeft veel te vertellen over de geschiedenis van Flase Flag operaties en hoe deze al lang worden gebruikt om de publieke opinie te bespelen.

Oh ja…om nog even een klein eigenlijk weinig besproken detail te noemen…het getal ‘7’ in de naam van de televisiezender WDBJ7. Tsja…natuurlijk 🙂

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *