Ole Dammegård

Ole Dammegård - ResearcherOle Dammegård is een onderzoeker, journalist en prive detective die zich de afgelopen 30 jaar geheel zelfstandig en op eigen kosten heeft verdiept in de ‘New World Order‘ en welke agenda zij er op na houden. Hij onderzocht o.a. de moorden op Olof Palme, John F. Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King en John Lennon.

Ook alle False Flag operaties die wereldwijd zijn uitgevoerd heeft hij uitvoerig onder de loep genomen. Denk dan aan de aanslagen op 11 september 2001 in New York, The Oklahoma City en de Boston Marathon bombings of de aanslagen in Parijs en Kopenhagen.

Ole heeft tussen alle genoemde aanslagen en moorden verbanden weten te leggen die tot de conclusie leiden dat 1 en dezelfde macht achter al deze gebeurtenissen schuilt en al decennia een zelfde soort handelswijze hanteert teneinde hun doelen te bereiken.

Dammegård is een algemeen erkend expert als het aankomt op de moord op JFK en Olof Palme en gewapend met een arsenaal aan kennis en interessante, ogenschijnlijk nutteloze weetjes reist hij de wereld rond en geeft hij presentaties en interviews.

Bekijk onderstaand door Irma Schiffers NEDERLANDS ONDERTITELD interview met Ole:
OLE DAMMEGÅRD ~ Over False Flags en aanslagen in Europa


OLE DAMMEGÅRD ~ Over False Flags en aanslagen in Europa (1:05:36)

 • Relevante links:
 • Ole Dammegård ‘Light on Conspiracies’ – How they are all connected – 2:08:44
  Ole Dammegård tijdens de Open Mind Conference 2014.
 • De Parijs en Kopenhagen False Flags in Detail door Ole Dammegård – 2:29:17
  Lezing georganiseerd door de Cui Bono Association.
 • Sage of Quay Radio – Ole Dammegård – 1:51:00
  Laurel Canyon & The 1960’s Music Scene (July 2015).
  Interessant interview aangaande ‘Laurel Canyon’, een klein gebiedje in Amerika waar een onwaarschijnlijk hoog aantal beroemdheden zijn ‘geboren’, ‘ontdekt’ of ‘gefabriceerd’. Wat hier precies gebeurde is niet helmaal duidelijk. Maar…van Marilyn Monroe tot The Monkeys, van Frank Zappa tot The Beatles en ga zo maar door. Allemaal hebben deze wereldberoemde mensen links met ‘Laurel Canyon’ en meestal ook nog connecties met ‘The Military Industrial Complex’.
 • Lightonconspiracies.com
  Light On Conspiracies – Shedding light on Political Murders & Assassinations, Government Cover-ups & The New World Order. Dedicated to exposing the truth behind political murders, assassinations, false flag operations, government cover-ups – and the New World Order agenda.
 • Ole Dammegård – Facebook
 • Ole Dammegård op Amazon.com
  Boeken van Ole Dammegård op Amazon.com.
 • Filosoferick reactie:

  De feitjes die Ole naar voren brengt scheppen een sinister beeld van hoe de ‘NWO’ ons gehele doen en laten al decennia aan het manipuleren zijn. Bijvoorbeeld door rock-, pop- en filmsterren die zij ons leverden in de 60er jaren en die nog steeds een belangrijk gereedschap zijn van de NWO.

  Denk aan, onder vele anderen(!), Jim Morrison van The Doors. De vader van Jim blijkt verantwoordelijk te zijn geweest voor het ‘Gulf of Tonkin incident’. Van dit ‘incident’ is inmiddels bekend dat dit een False Flag operatie is geweest. En niet zomaar eentje. Het verhaal was dat Noord-Vietnamese torpedo-onderzeeërs de USS Maddox tot zinken hadden gebracht. Dit was meer dan voldoende voor Amerika om zich te mengen in de oorlog in Vietnam met als gevolg ‘meer dan 2 miljoen dode vietnamezen’….tegenover 50.000 amerikaanse soldaten.

  Dit is slechts 1 van de verbanden die Ole blootlegt. Het verband tussen ‘The Doors’ en ‘The Military Industrial Complex’..?! Hij gaat nog dieper in op Jim Morrison en dit blijkt een bizar figuur.

  Luister a.u.b. naar enkele interviews van Ole Dammegård om een goed beeld te krijgen van hoe de NWO ons bespeelt en zal blijven bespelen als ‘wij’ ons maar laten bespelen. Wij blijven tenslotte wel de meerderheid 🙂

Ole Dammegård
5 (100%) 2 votes

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *