Karen Hudes

Karen Hudes - World Bank WhistleblowerKaren Hudes studeerde rechten aan Yale en economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft van 1980 tot 1985 gewerkt voor de Export/Import Bank van de Verenigde Staten en van 1986 tot 2007 voor de World Bank.

Ook is zij verantwoordelijk voor de oprichting van de ‘Non Governmental Organization Committee of the International Law Section of the American Bar Association’ en het ‘Committee on Multilateralism and the Accountability of International Organizations of the American Branch of the International Law Association’.

In 2007 waarschuwde Karen het US Treasury Department en Congres dat de Verenigde Staten het recht op benoeming van de President van de World Bank zou verliezen als de huidige President van de World Bank zich niet aan de regels hield. De 66 jaar oude Gentlemen’s Agreement waardoor Europa de Managing Director van het IMF benoemt en de Verenigde Staten de President van de World Bank eindigde in 2010.

Zij staat bekend als ‘The World Bank Whistleblower’ en verteld ons vanaf 2007, toen werd zij ontslagen bij de World bank, wie de werkelijke heersers zijn op de financiele markten en hoe zij te werk gaan.

Homo Capensis - Nefertiti museum Berlijn - Karen Hudes[UPDATE! 03-11-2015]

Homo Capensis

Inmiddels is Karen Hudes ontmaskerd als disinfo-agent die bovenop al haar beweringen zover overtuigd is van het feit dat de ‘heersende elite’ bestaat uit een niet menselijk ras. Een ras zo verschillend van de mens dat het zich niet met ons zou kunnen voortplanten. Zij noemt hen ‘Homo Capensis’.

Kenmerkend van deze Homo Capensis is dat zij ‘grote schedels’ zouden hebben. Karen noemt hen dan ook wel ‘Coneheads’. Denk bijvoorbeeld aan ‘de meiters (van Sinterklaas) die in het Vaticaan veel worden gedragen. Deze grote ‘hoofddeksels’ zouden ter verhulling van deze ‘grote schedels’ worden gedragen. Maar natuurlijk ook de ‘grote schedels’ die we wellicht kennen vanuit Egypte (zie afbeelding) en Zuid-Amerika (inmiddels zelfs in Rusland). Dit ras zou al van voor de ijstijd alle touwtjes in handen hebben.

Luister naar de uitleg van Karen tijdens een kort RT interview:
Second Species On Earth Controls Money & Religion (8:37)

 • Filosoferick reactie:

  Erg interessant wat Karen ons allemaal verteld. Volgens haar zijn ‘de Jezuieten’ de heersers over de wereld. Zij bezitten ‘alle banken’ en ‘de media’. En van de moord op Kennedy tot 9-11-2001 zitten zij overal achter.

  Maar…

  Sinds zij het heeft over ‘een ander ras dat de mens onder controle heeft’ zitten wij eigenlijk maar te wachten op ‘echt’ bewijs hiervan. Zover toont zij alleen maar allang bekende foto’s van bijvoorbeeld Nefertiti e.d. maar is er verder niets dat haar beweringen aangaande een ander ras onderbouwd.

  Haar verhaal over ‘een ander ras’ sluit leuk aan op de ‘elongated skulls’ die wel gevonden (of natuurlijk vervalst) zijn, maar meer is het eigenlijk zover niet. Ook hebben wij persoonlijk nog nooit iemand uit het Vaticaan of soortgelijke organisatie gezien met een ‘elongated skull’…met of zonder ‘meiter’. Ook geen obscure YouTube video(s)…of iets dat maar wijst op de waarheid van Karen.

  Ook is het opvallend dat als je Googled naar ‘Homo Capensis’ het meeste dat tevoorschijn komt van Karen Hudes is of wordt genoemd of getoond in iets over Karen Hudes [10-2015 Gegoogled]. Zij lijkt 1 van de weinigen die deze theorie zo specifiek benoemd. Waarmee ik bedoel – de ‘elongated skulls’ a.k.a. Homus Capensis hypothese die zij opwerpt.

  Jammer…
  In principe net als bij types als David Icke…die voor 95% interessant materiaal ten toon spreid…maar die voor zijn meest onvoorstelbare beweringen (shapeshifting en reptoids e.d.) geen enkel bewijs levert.

  Wij scharen Karen inmiddels bij Alex Jones, David Icke en alle andere stoorzenders.

  Maar…het zou ook kunnen dat zij uit doodsangsten vanwege bedreigingen ‘het andere ras’ bij haar verhaal heeft gevoegd…zodat iedereen denkt dat zij gek is…dus onbetrouwbaar.

  Who knows 🙂

Karen Hudes
5 (100%) 1 vote

Meld a.u.b. dode link(s)