Hillary Clinton – de heks is dood?

Mensen die Hillary de afgelopen tijd een beetje hebben gevolgd hebben vast meegekregen dat er een aantal opmerkelijke momenten waren. Ten eerste verscheen er een video waarin Hillary een soort aanval krijgt als allerlei verslaggevers haar vragen stellen. Ook verschijnt er een video van een eerder Hillary moment waarin zij naast Bill Clinton staat en een uiterst bizarre reactie heeft op het 1 of ander. Hillary lijkt hier wel een volslagen debiel.

De volgende video van Paul Joseph Watson gaat dieper in op deze ‘aanvallen van Hillary’.

The Truth About Hillary’s Bizarre Behavior (5:53):

Er kwam veel response op deze video van Paul Joseph Watson en dus maakte hij een vervolg.

Hillary’s Weird Behavior: The Cover-Up (3:40):

Allemaal erg vreemd. Ook is het hoogst merkwaardig dat Hillary met haar vreemde gedrag en gezondheidstoestand toch maar geschikt blijft voor de functie van ‘president van de verenigde staten’.

Oh ja…dan is er natuurlijk ook nog de video waarin Hillary overgeeft in een glas. De video ging rond met onder andere de titel ‘Hillary Caught On Tape Birthing Alien Life Form’ en toont Hillary iets walgelijks doen.

Hillary op 11 september 2016

Op 11 september 2016 is het 15 jaar geleden dat ‘Amerika is aangevallen’. Hillary was daarom aanwezig op een herdenkingsdienst maar werd al snel onwel. Dit lijkt zij te worden zodra er teveel mensen, geluiden en lichten zijn. Waarschijnlijk heeft het dus vanwege haar gezondheidskwestie bijna een jaar geduurd voordat zij een persconferentie gaf, zij kan dit fysiek namelijk niet meer aan.

Hillary werd in het bijzijn van haar persoonlijke arts afgevoerd en door haar beveiligers in een busje geholpen. Er is een video waarin te zien is dat Hillary staande moet worden gehouden door de mensen om haar heen terwijl zij even moeten wachten op een busje. Hillary staat erbij alsof zij stomdronken is. Ze lijkt tegen een paaltje te zijn aangezet omdat zij anders duidelijk zou neervallen. Over dit paaltje werd later gegrapt ‘dit paaltje was haar enige steun’. Vervolgens valt zij letterlijk en figuurlijk het busje binnen waarbij zij een schoen verliest. Het busje vertrok toen zonder de journalisten die altijd met haar meereizen als zij publiekelijk ergens verschijnt.

Bekijk de volgende inmiddels alom bekende video welke toont wat precies gebeurde:

Hillary werd vervolgens naar een apartement in Manhattan gebracht. Dit apartement is, blijkt later, van haar dochter Chelsea. Waarom niet naar een ziekenhuis? Ongeveer anderhalf uur later verschijnt Hillary weer, zwaait lachend naar mensen en gaat met een klein meisje op de foto. “I’m feeling great”, “It’s a beautiful day in New York” zegt zij alsof er niets is gebeurd.

Is de heks dood?

Er zijn inmiddels diverse theorieën over wat er gebeurd is toen zij op 11 september 90 minuten uit zicht verdween. De ene zegt dat Hillary allerlei medicijnen heeft gekregen waardoor zij strak van de drugs weer verder kon. Anderen beweren dat het een dubbelganger was die mooi weer speelde. En dan zijn er natuurlijk de ‘het is een kloon’ verhalen.

En! …de wellicht meest schokkende hypothese is dat Hillary is overleden. Is de heks dood? De bronnen die dit melden zijn discutabel maar zeggen betrouwbare bronnen te hebben die dit hebben bevestigd. Dus ja…mensen die het hebben over bronnen, meer niet. Hillary zou zijn overleden op 4 september en is begraven op 7 september. Hierdoor worden de dubbelganger en kloon verhalen bekrachtigd maar dit is zover gebaseerd op nagenoeg niets.

Echter…na al deze toestanden lijkt het haast onmogelijk toeval te kunnen zijn dat ‘de dood van Hillary’ wordt meegedeeld op de amerikaanse televisie door ‘Eyewitness News’ in New York.

Onderstaande video toont nieuwslezer Joe Torre van ‘Eyewitness News’ die het heeft over ‘de dood van Hillary Clinton’. Was dit een vergissing van iemand die de teleprompter beheert? Of was dit een per ongeluk (te vroeg) geplaatst bericht?

ABC Nightly News Reports Hillary’s Death (4:11)

Inmiddels schijnt ook dat er een foto van internet is gehaald van de begrafenis van Hillary. Hierop zouden Obama, Bill Clinton en nog wat andere mensen te zien zijn tijdens een begrafenisdienst. Wij hebben natuurlijk naar de foto gezocht maar hebben niets kunnen vinden.

Hoe het ook zij. Hillary gedraagt zich uiterst vreemd en het is duidelijk dat er meer met haar (geestelijke) gezondheid aan de hand lijkt dan algemeen bekend mag zijn. Dat er een zogeheten ‘Clinton Death List’ is moge inmiddels duidelijk zijn…maar zit er meer achter Hillary en haar vreemde gedrag? Is Hillary dood en kijken wij nu al sinds 4 september 2016 naar een dubbelganger of kloon?

Gelukkig weten we nu ook hoe Hillary over Julian Assange denkt 🙂

We houden het in de gaten 🙂

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *