N.A.S.A. – Tether Incident

Tether incident N.A.S.A. - STS-75

Het ‘N.A.S.A. Tether incident’ gaat over een mislukt experiment van N.A.S.A. dat zij in 1996 uitvoerde. Dit experiment betrof ‘het verzamelen van energie uit de ruimte’ met een ‘Electro Dynamic Tether’ (lijkend op een bouwsteiger van 12 mijl lang met allerlei bedrading).

Het idee achter dit experiment was dat de opgewekte energie wellicht een SpaceShuttle of ruimtestation zoals de M.I.R. zou kunnen aandrijven zonder ‘rocket fuel’. Alleen al voor de M.I.R. zou dit 2 miljard per 10 jaar aan ‘benzinekosten’ schelen.

Het experiment mislukte echter omdat meer energie werd opgevangen/gegenereerd dan op was gerekend. De ‘Tether’ brak los en zweefde de ruimte in. De videobeelden die hiervan zijn gemaakt zijn op z’n minst wonderbaarlijk te noemen. De 12 mijl lange Tether wordt van bovenaf gefilmd en…is omringd door U.F.O.’s. Jaja…U.F.O.’s.

David Sereda, een natuurkundige, gaat in op o.a. dit incident maar ook op ander beeldmateriaal afkomstig van N.A.S.A. missies. Tijdens een groot project in samenwerking met diverse grote universiteiten in Amerika heeft N.A.S.A. bijvoorbeeld LIVE beelden uitgezonden. Deze videobeelden betreffen dus ‘onbewerkt N.A.S.A. beeldmateriaal’!

Dat het allemaal officieel N.A.S.A. beeldmateriaal betreft geeft alles natuurlijk die extra lading. Het gaat nu namelijk eens niet om ‘een gezin in de tuin dat toevallig een U.F.O. vastlegt’. We hebben het hier over en we kijken hier naar ‘officieel N.A.S.A. beeldmateriaal waarop UFO’s te zien zijn’.

Bekijk a.u.b. alles om een goed beeld te krijgen van hetgeen David Sereda heeft onderzocht en onderbouwd maar bovenal om te zien wat N.A.S.A. zoal vastlegt tijdens hun zogenaamde avonturen in de ruimte.

Evidence: The Case For NASA UFO’s – Part I – YouTube 1:38:16

Evidence: The Case For NASA UFO’s – Part II – YouTube 1:32:40

  • Filosoferick reactie:

    Sereda weerlegt de officiele verklaringen van N.A.S.A., die vage verklaringen hebben over ‘ruimteafval’ en dergelijke, en doet beseffen dat o.a. N.A.S.A. al decennia lang bezig is dit soort informatie voor ‘ons’ te filteren of zelfs te verbergen.

    Er zijn natuurlijk ook andere verklaringen voor de UFO’s die te zien zijn rondom de ‘Tether’. Zoals bijvoorbeeld in een video met de titel: Camera artifacts of the type found in STS-75 Tether footage.

    Maar zeg nu zelf…als dit een verklaring is voor de ‘ronde vormen met inkeping’ wat zijn dan alle andere rondvliegende UFO’s?

Wij horen graag hoe men hier over denkt.

Laat dus gerust een reactie achter.

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *