WTC gebouw 7

WTC Gebouw 7 (klik voor vergroting)

(klik voor vergroting)

Niet ver van de Twin Towers stond WTC gebouw 7. Dit gebouw van 47 verdiepingen (ongeveer de helft zo hoog als de torens van de Twin Towers) stortte einde van de middag op 11 september 2001 netjes ineen. Net als de Twin Towers, die 7 uur eerder die dag als ware het ‘controlled demolition’ netjes ineen waren gestort.

Ongelofelijk? Ja, dat kun je wel stellen…zeker ook omdat het instorten van WTC gebouw 7 nauwelijks is genoemd in het officiële 9-11 commission report of in de media. Er zijn meldingen van ‘vuurtjes in WTC gebouw 7’, maar niets dat wijst op compleet instorten.

Larry Silverstein, eigenaar van de 3 gebouwen die deze dag met de grond gelijk zijn gemaakt, had het even over WTC gebouw 7 in een inmiddels veelbesproken interview. Hierin deelde hij mee dat in samenspraak met het New York Fire Department was besloten om Gebouw 7 te laten ineenstorten.

Er ontstond hevige discussie over hetgeen Silverstein in dit interview had gezegd. Hij zei namelijk: ‘Maybe the smartest thing to do is pull it’. ‘To pull it’ is een vakterm die wordt gebruikt bij een ‘controlled demolition’.

Inmiddels wordt beweerd dat ‘pull it’ ook staat voor ‘het evacueren van mensen’.

Maar oke…zeg Larry bedoelde met ‘Pull it’ het evacueren van mensen…daarna is nog steeds het gebouw met een controled demolition naar beneden gekomen. Hierover is volgens vele experts op dit gebied geen enkele twijfel.

De expert in de hier gelinkte video is ook overtuigend over de ‘controled demolition’ van WTC gebouw 7. Danny Jawenko, een nederlandse demolition expert wordt een filmpje getoond van hoe het gebouw instort met de vraag wat hij ziet. Zijn eerste reactie is ‘controlled demolition!’…hij wist toen nog niet dat dit Gebouw 7 op 11 september betrof.

En Danny Jawenko is slechts 1 voorbeeldje. Moeten we twijfelen aan dit soort experts?

 • Filosoferick reactie:

  UPDATE 11-08-2014 Vanwege tijdgebrek pas nu weer een update aangaande WTC Gebouw 7:

  Inmiddels is het al weer lang geleden (16 juli 2011) dat Danny Jawenko om het leven kwam bij een auto ongeluk. Danny was de nederlandse demolition expert die tijdens een uitzending van Zembla bevestigde dat WTC Gebouw 7 neer was gekomen door een controled demolition uitgevoerd door experts.

  Jawenko werd nog bekender toen voormalig ‘Director of Studies at the US Army War College’, Dr. Alan Sabrosky in een radio interview aangaf dat zijn twijfels aangaande het officiele 9-11 verhaal door de visie van Danny Jawenko ontstaan waren. 3 dagen na een later interview dat Sabrosky gaf, waarin hij nogmaals zijn twijfels omtrent het officiele 9-11 verhaal kenbaar maakte, reed Danny Jawenko tegen een boom en overleed ter plekke.
  [Bron: Danny Jowenko is Dead, 3 Days After Sabrosky Interview Implicates CIA/Mossad in 911]

  Bekijk onderstaande video voor een laatste update betreft Danny jawenko:
  https://www.youtube.com/watch?v=-zHHvo6U4lA

  En lees een verslag aangaande Jawenko op WantToKnow.nl: Danny Jowenko overleden (+ update)

  Tsja…ongeluk? Of opgeruimd los eindje? Will we ever know?