De zaak Joris Demmink

Wel eens gehoord van ‘de zaak Joris Demmink’? Hoogstwaarschijnlijk terloops omdat deze zaak angstvallig uit het nieuws wordt/werd gehouden en er een doofpotaffaire van het hoogste niveau aan de hand lijkt. Joris Demmink, secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie van 2002 tot 2012 wordt beschuldigd van misbruik (verkrachting!) van minderjarige jongens.

Bekijk onderstaande video voor een goed beeld van deze al veel te lang lopende ‘zaak’:
Joris Demmink Waar Rook Is Is Vuur deel 1 – YouTube 11:00

De volgende informatie komt uit bovenstaande video:

Najaar 1998:
Parket Amsterdam staat op het punt arrestaties te verrichten inzake het ‘Rolodex’ of ‘Embargo’-onderzoek naar een pedo-netwerk met leden tot in de hoogste kringen. Tot de leden zouden onder meer behoren een oud-advocaat van de Koningin, twee hoofdofficieren van justitie, een oud-bewindsman en een Amsterdamse professor. In de Runderkamp-papers staat dat Demmink ‘een belangrijke rol speelde’ in dit onderzoek: hij zou dat namelijk frustreren door informatie door te spelen aan verdachten.

Augustus 2002:
Baybasin tot levenslang veroordeeld op basis van vervalste tapgesprekken. In de verklaring van Baybasin staat dat Demink een ‘deal’ heeft gesloten met de Turkse regering omdat Demmink daar betrapt zou zijn tijdens het hebben van sex met een 11 jarig turks jongetje. In ruil voor het ‘zwijgen’ van de Turkse regering moest Demmink Baybasin opsporen en aan Turkije uitleveren. Toen dat volgens de Nederlandse wet niet mogelijk bleek ging de Turkse regering ermee akoord dat Demmink Baybasin levenslang zou opsluiten.

1 november 2002:
JD benoemd tot SG van Justitie. De AIVD heeft bij deze benoeming ‘ongeveer 40 geruchten over de levenswandel van Demmink onderzocht’. De zusterdienst MIVD die voor Defensie werkt zou eerder een benoeming van Demmink als SG op dat departement hebben tegengehouden wegens zijn sexuele levenswandel.

6 februari 2003:
Zembla zendt de documentaire Afluisteren uit over het gemanipuleerde strafproces tegen Baybasin. De research is van Wim van de Pol.

8 oktober 2003:
Panorama en de Gaykrant publiceren stukken waaruit blijkt dat Demmink zowel in Eindhoven (Anne Frankplantsoen) als in Praag (sexbar Pinoccio) minderjarige kinderen misbruikt.

5 november 2003:
Demmink heeft een schikking met de bladen getroffen want hij wilde niet naar de rechter. In zo’n gevecht zou immers zijn hele verleden op straat komen te liggen. In de gesprekken met Panorama en Gay Krant achter gesloten deuren heeft hij toegegeven dat hij seks heeft gehad met jonge mannen en dat hij niet altijd vroeg hoe oud zij waren.

14 oktober 2004:
Op de website stelling.nl verschijnt het bericht dat de chauffeur van Demmink, ene Mosterd, ‘vrij plotseling is overleden’ nadat hij ‘groeiende morele problemen had’ met de manier waarop Demmink de achterbank van zijn dienstauto inzette voor het landsbelang terwijl Mosterd stuurde.

Bekijk ook het tweede deel:
Joris Demmink Waar Rook Is Is Vuur deel 2 – YouTube 11:01

Informatie uit het tweede deel:

19 maart 2009:
Het VPRO-programma Andere Tijden komt met een uitzending over de staatsgreep van Bouterse in Suriname waarin Demmink een zeer opmerkelijke rol heeft gespeeld.

13 oktober 2009:
Naar aanleiding van het artikel in Die Welt “Kein Einzeltater”(..) komen directe banden aan het licht tussen de zaak-Demmink en het Belgische Dutroux-netwerk. ”

27 september 2010:
Drs. J. Poot onthult in een nieuwe advertentie in het NRC “Klokkenluider met de dood bedreigd via Justitie”. De voorzitter van de Expertgroep Klokkenluiders, die een bijdrage heeft geleverd aan het boek De Demmink Doofpot, wordt ontboden op Justitie. Van de officier van justitie krijgt deze voormalig rechecheur Gerrit de Wit het advies 6 weken met vakantie naar het buitenland te gaan, omdat zijn leven hier gevaar zou lopen.

5 september 2011:
Twee Turkse mannen hebben aangifte van verkrachting en seksueel misbruik gedaan tegen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, Joris Demmink.

Bekijk voor meer indringende feiten a.u.b. beide genoemde videos. De gepresenteerde informatie schept een duidelijk beeld van een doofpot affaire waarin moord(en) niet wordt geschuwd.


Bekijk ook de documentaire ‘Dutch Injustice’:
Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation – YouTube 20:11
De Roestige Spijker heeft de rechten verworven van de documentaire Dutch Injustice en zegt van plan te zijn deze ook in Nederland te verspreiden [Bron: niburu.nl]

 • Filosoferick reactie:

  Een ‘zaak’ die ons maar blijft fascineren. Aan de ene kant mensen die zeggen dat ‘de onderwereld’ Joris aan het kapotmaken is/was en aan de andere kant talloze getuigen, documentaires en onderzoeken die lijken aan te tonen dat Demmink wel degelijk schuldig is en deel uitmaakt van een wereldwijd pedofilienetwerk.

  Alles bij elkaar genomen kunnen wij haast niet wachten tot de ontknoping.

  Wij houden Demmink in de gaten 😉

  Ter afsluiting…uit een relevante video:
  Pension manager APG op Nr.666 in NYC

  Nu vraag ik je…?! Worden ‘we’ nu echt zo openlijk in de maling genomen?

De zaak Joris Demmink
5 (100%) 1 vote

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *