Bill Cooper (1943-2001)

After The Flood (1995) by William CooperMilton William Cooper (1943-2001) was dé complot-theoreticus die elke andere complot-theoreticus had willen zijn. Hij begon in de 80er jaren met radio en was de eerste die de NWO (New World Order) in verband bracht met New Age nonsense zoals UFO’s. Zijn boek ‘Behold a Pale Horse’ kan nog gevonden in de New Age hoek van menig boekenwinkel (en is hieronder als .PDF te downloaden). Ook is hij verantwoordelijk voor de popularizering van het woord ‘sheeple’ (ook al heeft hij dit nooit geclaimd).

Ondanks dat hij in dezelfde kringen verkeerde als Alex Jones had Cooper ver voordat Jones op het toneel verscheen al de reputatie zijn ‘rivalen in de complot-scene’ niet te vertrouwen en zelfs te beschuldigen van deel uit te maken van het complot zelf. Zo werd hij een outsider die zelfs te paranoide was voor de paranoide onder ons. Zo vond hij dat New Ager David Icke teveel bezig was met het overbrengen van de doctrines van ‘mystery religions’ en dat Alex Jones alleen maar paniek zaaide met zijn gebleer.

Cooper stierf in 2001 na een schietpartij met de politie. Er was een arrestatiebevel voor hem uitgevaardigd vanwege belastingontduiking en fraude welke hij al 3 jaar wist te ontlopen. Als gevolg van deze schietpartij werd Cooper door de complot-scene meteen gezien als martelaar. Gestorven omdat hij de waarheid vertelde over de NWO en hoe deze de bevolking willen ontwapenen teneinde hen beter in controle te kunnen houden.
[Bron: rationalwiki.org] (vertaald door Filosoferick)

Bekijk onderstaande lezing van Bill NEDERLANDS ONDERTITELD door Irma Schiffers


William Cooper, klokkenluider over politiek en UFO’s en buitenaardsen (1:29:09)

 • Relevante links:
 • After the Flood by Bill Cooper
  Bill Cooper shows, through meticulous accounts, how Europeans can be traced back to Noah through Japeth and had encounters with creatures we would call dinosaurs. This book is a consistent bestseller among Creationist groups such as Answers in Genesis and the Institute for Creation Research [Bron: Amazon]

  153 pagina’s tellend PDF-document.

 • TEACHER’S MANUAL for After the Flood – J. Parnell McCarter
  Dedicated to Christian historians who have preserved the ancient accounts of God’s Providences.

  139 pagina’s tellend PDF-document.

 • "BEHOLD A PALE HORSE" Milton William Cooper
  History has never been so popular. The man in the street has never been so well informed about his past as he is today. And yet it is a sad and unhappy fact that for all that has been said, written and broadcast about the early and more recent history of mankind, there remains a very large body of historical evidence that is mostly passed over in silence by today’s scholars. And because it is passed over by today’s scholars, it never reaches today’s general public. (from Chapter 2: "Where to Begin")

  500 pagina’s tellend PDF-document.

 • Bill Cooper interview CNN Uncut original YouTube 1:59:57
  Goede video om een beeld van Bill Cooper en zijn theorieën betreffende de NWO te krijgen.

 

 • Filosoferick reactie:

  Bill Cooper zou 9-11 hebben voorspeld en is ons sinds wij dit weten bekend geworden d.m.v. vele videos die wij van hem hebben gezien. Hij schept een goed beeld van alles dat er aan de hand is, is geweest en als alles doorgaat, zal zijn.

  Hij werd in 2001 doodgeschoten nadat hij zijn huis was uitgelokt door een auto met keiharde muziek vlak bij zijn huis neer te zetten. Hij moest zijn huis namelijk uit worden gelokt omdat dit volgens de politie vol zou zijn met wapens en explosieven. Bill had tijdens radioshows glashard duidelijk gemaakt dat als politie op zijn terrein zou verschijnen hij zich tot de dood zou verdedigen. De politie was dus op hun hoede…en dit eindigde in de dood van Bill.

  Wij hebben Bill eerder genoemd op Filosoferick in het item: Silent Weapons for Quiet Wars – An Introduction Programming Manual – Operations Research Technical Manual TW-SW7905.1.

  Dit illustere document zou hij hebben gevonden in een ‘tweedehands kopieerapparaat’ dat hij in de 80er jaren zou hebben aangeschaft vanaf een millitaire basis.

  Tsja…het is natuurlijk zo dat mensen als Bill door vele voor gek worden verklaard onderwijl door anderen te worden opgehemeld. Bekijk a.u.b.: Mark Dice exposes Bill Cooper’s lies and exaggerations.

  Tsja…onze conclusie zover is dat we blij mogen zijn met hetgeen Bill Cooper onder de aandacht bracht. Al was het alleen maar om het feit dat hij onbespreekbare onderwerpen op tafel gooide.

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *