9-11 Commission Report

The 9-11 Commission Report

Het 9/11 Commission Report, a.k.a. ‘Final Report of the National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States’, is het officiële verslag van de aanslagen op 11 september 2001.

Pas eind 2002 (442 dagen na de aanslagen) werd de 9-11 Commission samengesteld en werd het onderzoek in opdracht van ‘de President’ en Congress gestart. Het verslag is in boekvorm te koop en gratis te downloaden en heeft veel stof doen opwaaien.

Zo wordt WTC Gebouw 7 niet behandeld terwijl dit ‘the smoking gun’ zou zijn van de aanslagen. Ook wordt in het verslag niet gesproken over de ‘voorkennis’ die de geheime diensten hadden en hun reacties hierop en zijn bijvoorbeeld talloze belangrijke getuigenverklaringen niet meegenomen in het onderzoek.

Maar er schort nog veel meer aan het 576 pagina’s tellende verslag. Volgens Dr. David Ray Griffin, behelst het gehele verslag 115 leugens en/of onjuistheden.

De 9-11 Commission is tegengewerkt door de Bush-administration die o.a. moeilijk deden over het vrijgeven van informatie en de commissie zelfs waarschuwde niet te diep te graven tijden hun onderzoek.

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *