Rockefeller Foundation voorspellingen

The Rockefeller FoundationDe veelbesproken Rockefeller Foundation heeft onlangs een document vrijgegeven met daarin hun voorspellingen voor de komende decennia. Hierin wordt beweerd dat de periode 2010 – 2020 de geschiedenis in zal gaan als ‘the doom decade’. Een decennia met een constante stroom aan terroristische aanslagen, natuurrampen en burgeroorlogen en natuurlijk het instorten van het financiële systeem zoals wij dat kennen.

Een serieus te nemen voorspelling is die van ‘de langverwachte pandemie’. Vanwege corruptie bij organisaties als de WHO komen slecht geteste vaccins de wereld in en zorgen voor een groot aantal doden. En door het steeds groter wordende wantrouwen jegens vaccinatieplannen van regeringen besluiten ‘ouders’ om hun kinderen niet meer te laten vaccineren en komt het sterftecijfer van kinderen weer op het niveau van de jaren 70.

Door deze kindersterfte en miljoenen doden na een pandemie ‘verlangen’ burgers naar meer regulering en waarborging van veiligheid en kan eindelijk iedereen worden voorzien van ‘een RFID chip’. [Bron: www.infowars.com]

Dit is slechts 1 doom-scenario. Het document behandeld meerdere onderwerpen.

Lees a.u.b. het hieronder genoemde PDF-document om een goed beeld te krijgen.

 • Relevante links:
 • Rockefeller Foundation predictions 2010-2020
  Scenarios for the Future of Technology and International Development.
 • www.rockefellerfoundation.org
  Endowed by John D. Rockefeller and chartered in 1913 for the well-being of people throughout the world. It is one of America’s oldest private foundations and one of the few with strong international interests.
 • Filosoferick reactie:

  Voorspellingen zijn altijd leuk want we kunnen ‘achteraf’ vaak zeggen ‘zie je wel, onzin!’. Toch is de Rockefeller Foundation een organisatie die serieus genomen dient te worden.

  The Rockefeller Foundation noemt ‘mogelijke scenarios’ (en heeft hierbij alles lekker actueel gehouden) en de impact die deze hebben op bijvoorbeeld hulpdiensten, de bevolking, politiek en wat nog meer. En tsja…het is nu eenmaal spannender dit te verpakken in allerlei complottheorieën en doom-scenarios dan het objectief te houden en te beseffen dat organisaties als deze constant dit soort scenario’s schetsen. That’s their business!

  Maar alle gekheid op een stokje…De Rockefellers zijn natuurlijk niet mis te verstaan.

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *