Obama’s birth certificate

Obama birth certificate released by Hawaiian authoritiesEr is nogal wat ophef over de geboorteakte van Barack Obama. Hij zou zijn geboren in Kenia, is dus geen ‘echte’ amerikaan en daarom onwettig president van de Verenigde Staten.

Volgens Alex Jones is er door ‘de mensen rond Barack’ 2 miljoen dollar besteed aan rechtzaken ter voorkoming van het vrijgeven van zijn geboortecertificaat. Ook zou Obama met ‘de dood van Osama Bin Laden’ de aandacht van deze kwestie hebben willen afleiden.

Tijdens de aanloop naar de verkiezingen kwam ‘zelfs’ Donald Trump met de vraag ‘Obama show us your birth certificate!’. Volgens Trump was Obama er ‘ineens’ en heeft hij geen betrouwbare geschiedenis. Trump zegt tegen een journaliste dat als mensen naar zijn kleuterschool zouden gaan of praten met buren van vroeger deze zich hem allemaal zullen herinneren. Volgens Trump zijn dit soort verhalen er niet van Obama.

Billboard challenging Barack Obama's birth certificate

Een bekende televisiepresentator genaamd Glenn Beck heeft ontslag genomen/moeten nemen bij FOX News omdat hij kritische vragen stelde over de geboorteakte kwestie. Hij werd verzocht de kwestie niet meer onder de aandacht te brengen en vond dit reden genoeg om ontslag te nemen.

Ook is inmiddels bekend dat Obama in zijn jongere jaren geprobeerd heeft ‘schrijver’ te worden. Hij stond toen ingeschreven bij een uitgever en deze uitgever had van alle ingeschreven schrijvers een autobiografie in een soort portfolio gedrukt. Hierin zou staan dat Barack is geboren in Kenia.

Uiteindelijk kwamen de autoriteiten van Hawai, waar Obama geboren zou zijn, met het ‘birth certificate’. Zie het birthcertificate van Barack Obama op de website van het Witte Huis. Dit is echter een vreemde zaak…want nu bijna 10 jaar geleden deelde deze zelfde autoriteiten mee dat tijdens de overgang naar een digitaal systeem het origineel van de geboorteakte verloren zou zijn gegaan.

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *