N.A.S.A. Airbrush afdeling?

Het internet gonst van de verhalen over ‘constructies en gebouwen op de maan’ en ‘UFO’s op de maan’ en dat de reden van N.A.S.A. om niet meer terug te gaan naar de maan is dat dit hen ‘vriendelijk is verzocht’. Om dit alles verborgen te houden worden naar schijnt foto’s die zijn genomen op ruimtemissies middels Airbrush ontdaan van eventuele constructies of UFO’s.

Bekijk a.u.b. de hier genoemde video’s en hoor getuigen over hoe N.A.S.A. foto’s bewerkt voor deze worden vrijgegeven voor het publieke domein.

Dit is geen ‘nieuws’ dit is slechts een reminder.

NASA Airbrushed UFOs & Lunar Base Towers – YouTube video: 3:55

[dubbelklik op de video voor full-screen]

“We find ourselves faced by powers which are far stronger than we had hitherto assumed, and whose base of operations is at present unknow to us.” Wernher von Braun

De volgende video is ook erg interessant en gaat over nog meer getuigen van ‘constructies, gebouwen en UFO’s op de maan’ waaronder astronauten en astronomen en dergelijke.
Er zouden lichtflitsen in kraters op de maan zijn gezien en er stonden ‘alien spaceships’ geparkeerd vlakbij waar de Apollo 11 landde en de beroemde moonwalk werd gedaan door Armstrong.

Ook wordt gesproken over een document van N.A.S.A. getiteld: ‘NASA Technical Report R-277‘ dat zij in 1968 vrijgaven en waarin verslag wordt gedaan van 600 gevallen van UFO’s op de maan over de periode 1540 – 1967 (negeer de ietwat irritante achtergrond muziek a.u.b.).

The Truth – Why N.A.S.A. has never returned to the moon – YouTube video 9:53

 • Relevante links:
 • Planetary Names: 1:1 Million-Scale Maps of the Moon
  Gazetteer of Planetary Nomenclature
  International Astronomical Union (IAU) Working Group for Planetary System Nomenclature (WGPSN).
  Files are in Adobe Portable Document Format (PDF).
 • Clementine Lunar Map 2.0 (Beta)
  Naval Research Laboratory Clementine Lunar Map 2.0
  Foto’s van de maan waarop je kunt inzoomen en bijvoorbeeld namen van kraters vind.
 • Filosoferick reactie:

  Wordt al het beeldmateriaal van N.A.S.A. bewerkt voordat ‘wij’ het zien?
  En staan er dus gebouwen op de maan en vliegen er UFO’s rond?

  Zou het? Uitsluiten kan simpelweg niet…maar ervan uitgaan aan de hand van de o.a. hier gepresenteerde informatie laat toch ook te wensen over. Waarom toch? Vast omdat wij het graag met onze eigen ogen willen zien. En onze mening niet willen baseren op vage verhalen, vaak nog vagere videobeelden of hoge resolutie foto’s afkomstig van N.A.S.A.’s Airbrush afdeling.

  We zijn toch niet gek?

  En trouwens…
  Hoe denken mensen hier over die niet geloven dat we op de maan zijn geweest?

N.A.S.A. Airbrush afdeling?
5 (100%) 1 vote

Meld a.u.b. dode link(s)