Het meest gevaarlijke bijgeloof – Larken Rose

Het meest gevaarlijke bijgeloof door Larken Rose

Wat je in dit boek aantreft gaat, naar alle waarschijnlijkheid, direct in tegen wat je is geleerd door je ouders en je leraren, wat je is verteld door de kerken, de media en de regering, en veel van wat jij, je familie en je vrienden altijd hebben geloofd. Ondanks dat, is het de waarheid, zoals je zult ontdekken als je jezelf toestaat het onderwerp objectief te overwegen. Niet alleen is het de waarheid, het kan wel eens de meest belangrijke waarheid zijn die je ooit zult horen.

Dus, lezer, als jou overtuigingen en bijgeloven – die je vaak niet voor jezelf gekozen hebt, maar hebt overgenomen als onbetwiste ‘voorgekauwde’ overtuigingen – belangrijker voor je zijn dan waarheid en recht, stop dan nu alsjeblieft met lezen en geef dit boek aan iemand anders. Mocht je, aan de andere kant, bereid zijn om vraagtekens te zetten bij je lang gekoesterde vooroordelen als dat kan bijdragen om het lijden van anderen te verminderen, lees dan dit boek. En geef het daarna aan iemand anders. [Bron: Het meest gevaarlijke bijgeloof – Larken Rose (voorbereiding voor de lezer op pagina 4)]

LET OP! Het kan even duren voordat het 182 pagina’s tellende PDF-document is geladen. Als het te lang duurt klik dan met de rechtermuisknop op de eerste link en kies ‘Save link as…’. Dan is het PDF-document gedownload en kan dit worden geopend met een PDF-Reader.

Waardeer met een sterretje!

Meld a.u.b. dode link(s)

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *