Flight 93 – Shanksville

Crashsite Flight 93 - Shanksville, Pennsylvania - Brokstukken van een Boeing?

(klik voor vergroting)

Voor ons staat onomstotelijk vast dat er geen vliegtuig is neergestort in Shanksville Pennsylvania (vergroot a.u.b. de foto hier boven en zie het zelf).

En ja…dit is een foto van de crashsite van Flight 93.

Geen wrakstukken van vliegtuig

Iedereen kan zich wel een neergestort vliegtuig voor de geest halen…stukken vleugels, grote motoren, staart met logo (vb.2) en natuurlijk slachtoffers (vb.2). Al het genoemde was echter niet te zien in Shanksville…geen enkel wrakstuk van een vliegtuig, geen stoelen…geen slachtoffers?! Slechts ‘een kuil in de grond’.

Hier een ooggetuige:

En nog een ooggetuige:

Ook is er Donald Rumsfeld die verteld dat Flight 93 uit de lucht is geschoten:

…wat betekent dat er, zoals o.a. de film ‘Flight 93’ ons wil doen geloven, helemaal geen heroïsche passagiers waren die dag. En dit betekent ook dat er is gelogen tegen de 9-11 Commision die het onderzoek naar de aanslagen op 11 september deed.

Maar er is natuurlijk meer…

De media deed op 11 september erg hun best al het nieuws betreffende Flight 93 op een laag pitje te houden. De volgende video bevat beelden van de live nieuws uitzending van FOX en NBC betreffende Flight 93. Deze beelden zijn maar 1x op televisie geweest en toen gelukkig door iemand opgenomen 🙂

Door de beelden en het commentaar in de volgende video wordt duidelijk dat er geen resten van een vliegtuig zijn te vinden:

http://www.youtube.com/watch?v=RJOlwcJ6OkA
Deze video bevat inhoud van NBC Universal, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd. Het spijt ons. – Is de melding die er tegenwoordig te zien is?!

Voice recordings

Omdat er geen neergestort vliegtuig te presenteren was voor het laatste nieuws kwamen er allerlei ‘voice recordings’ van telefoongesprekken naar buiten. Dit betroffen opnamen van gesprekken tussen passagiers van Flight 93 en de noodlijn 911 en andere personen.

Op een van de opnamen van een gesprek met de noodlijn 911 zou te horen zijn hoe de passagiers ‘heroïsch’ in opstand kwamen tegen de kapers. Hierdoor stortte het vliegtuig neer op een grasveld in Shanksville en bereikte het niet zijn uiteindelijke doel (vermoedelijk het US Capitol).

Er is met betrekking tot deze voice-recordings een inmiddels erg bekende opname: ‘Mark Bingham die zijn moeder belde’ vanuit Flight 93 om haar te vertellen dat hij van haar houd. Gekke is dat hij het gesprek begint met ‘Mom, this is Mark Bingham’. Ook zijn de interviews achteraf met zijn moeder vreemd te noemen.

Zenuwachtig lachend verteld zij hoe het telefoongesprek met haar in nood verkerende zoon verliep:

Er wordt geopperd dat de gepleegde telefoontjes vanuit Flight 93 nooit hebben plaatsgevonden.

Het lijkt ook wel alsof de moeder van ‘Mark Bingham’ het zelf bijna niet geloofd…

Flight 93 uit de lucht geschoten?

Er zijn ook berichten die het hebben over dat Flight 93 uit de lucht geschoten zou zijn. Donald Rumsfeld heeft dit gezegd, zoals hier eerder werd genoemd…maar ook tijdens een Guantanamo rechtzaak zei een marine officier dat Flight 93 uit de lucht was geschoten.

Ook zijn er getuigen, kilometers bij de zogenaamde crashsite in Shanksville vandaan, die beweren een vliegtuig te hebben zien neerstorten. Het zou in de lucht zijn ontploft en over een groot gebied brandende brokstukken hebben verspreid. Ook op huizen van mensen.

Kwestie(s):
Als Flight 93 in de lucht is ontploft…? Dan kwam dit door een terroristen-bom in het vliegtuig of door een raket afgevuurd door het amerikaanse leger (om erger te voorkomen). In beide gevallen is er dus helemaal geen sprake van heroïsche passagiers.

Tenzij door deze passagiers een bom van de terroristen tot ontploffing is gekomen.

De gruwelijke waarheid is dus misschien dat Flight 93 inderdaad uit de lucht is geschoten door het amerikaanse leger en dat dit wordt verzwegen omdat dit te gruwelijk zou zijn om aan ‘het volk’ te moeten vertellen.

Ook blijft de vraag: waarom geen wrakstukken e.d. op de zg. crashsite?

En tsja…bedenk…als we dit over 50 jaar ‘officieel’ te horen krijgen komt het niet zo hard meer aan…dan zijn alle betrokkenen uit de weg geruimd of gewoon overleden. En ‘willekeurige getuigen’ die tegen die tijd nog in leven zijn, zullen zeggen: ‘zie je wel, ik wist het!’…and that’s the end of it.

Enige dat momenteel duidelijk lijkt omtrent Flight 93 is dat de amerikaanse regering ‘ons’ een ander verhaal voorspiegeld dan de werkelijkheid.

Reageer a.u.b.:

Opgegeven emailadres wordt niet zichtbaar op de website! Verplichte velden *